تفاوت کابل ترکیبی و کامپوزیت فیبر نوری
تفاوت کابل ترکیبی و کامپوزیت فیبر نوری، نام گذاری این دو نوع کابل عموما باعث سردرگمی می شود، در نظر داشته باشید که این دو نام باهم متفاوت می باشند، گرچه NEC)National Electrical Code) آنها را به این صورت تعریف می نماید: یک کابل کامپوزیت ممکن است از دو کابل مسی Cat6.A جهت انتقال داده و یک کابل مسی Cat.5 جهت انتقال صدا تشکیل شود. از طرف دیگر، یک کابل هیبریدی ممکن است ترکیبی از کابل مسی و کابل فیبر نوری تک حالته یا چند حالته باشد.
تفاوت کابل ترکیبی و کامپوزیت فیبر نوری
فهرست مطالب:
کابل های فیبر نوری ترکیبی یا هیبرید
کابل هایی که شامل هر دو نوع فیبر نوری سینگل مد و مالتی مد می باشند. این کابل ها اغلب به عنوان شبکه ستون فقرات Backbone و شبکه campus مورد کاربری قرار می گیرند، تا سال 2010 بیشتر از شبکه های مالتی مد در این نوع شبکه ها استفاده می گشت اما امروزه تمامی شبکه های داخلی و خارجی با توجه به آینده نا معلوم شبکه مالتی مد با شبکه سینگل مد تجهیز می شوند حتی دیتا سنتر های پیشرفته امروزی تنها از شبکه سینگل مد بهره می برند.
کابل های فیبر نوری که دارای دو سر کانکتور متفاوت باشند نیز به عنوان کابل های هیبرید شناخته می شوند. (پچ کورد ها نیز با دوسر کانکتور متفاوت به عنوان پچ کورد هیبرید شناخته می شوند )
اطلاعات بیشتر (لینک های مرتبط):
- کابل فیبر نوری
- انتخاب کابل فیبر
- تفاوت فیبر مالتی مد و سینگل مد
- تار فیبر نوری
- کل بازتاب داخلی نور
- تولید فیبر نوری
- شعاع خمش کابل فیبر
- آشنایی با فناوری فیبر نوری
- انتخاب کابل فیبر نوری
- ویژگی ها و مشخصات سینگل مد
- ویژگی ها و مشخصات مالتی مد
کابل های فیبر نوری کامپوزیت
کابل هایی که شامل کابل فیبر نوری و کانداکتور های الکتریکی می باشند. کابل های فیبر نوری دریایی Submarine Fiber Optical Cable از انواع کابل های کامپوزیتی هستند و از این فناروی استفاده می نمایند، کابل های کواکسیال مورد استفاده برای آنتن یا دوربین های مدار بسته CCTV نیز از دسته بندی کامپوزیت می باشند.
نکته مورد اهمیت در کابل های کامپوزیت به درستی برقرار کردن اتصال به زمین می باشد که اطمینان استفاده از آنها را ایجاد می نمایند.
اطلاعات بیشتر (لینک های مرتبط):
کابل های فیبر نوری
تجهیزات فیبر نوری
نظرات کاربران